Alla inlägg den 19 maj 2011

Av Tess Dess Nea - 19 maj 2011 10:06

Haha Theres nu kommer du att bli ÄGD! För visst, du hann före mig och skriva om det fantastiska Torsk-fenomenet, MEN, och lägg märke till MEN, det jag kommer att skriva om nu är det som du GLÖMDE och, enligt min personliga åsikt är detta liite bättre ;)


Föreställ er detta framför er. Samhällskunskapslektion en onsdagseftermiddag. Läraren håller på och snackar om konflikter i mellanöstern. Nästa vecka ska vi ha en slags "salstenta" på detta, vilket innebär att man typ skriver en uppsats, fast på lektionstid och man får ha med sig allt material och anteckningar och sånt till lektionen. Låter det som fusk? Då får ni höra den ultimata förklaringen på detta, och nu citerar jag läraren rakt av:


"Om ni ska skriva en rapport eller en artikel till en tidning sitter ni ju inte först och läser på all information, och sedan går och låser in er i en sketen skrubb och spyr upp alltihop"


Hm. Det fick inte samma slagkraftiga totalt hysteriskt roliga effekt såhär i skrift. Men ansträng er noga, tänk er klassrummet, tänk er lärarens seriösa min när han säger det och släng sedan på en charm á la Mårten så har ni det. Så, dör ni av skratt nu? Det gjorde jag! Vi såg en film i en timme efteråt och jag kunde knappt andas under hela tiden för det var så sjukt kul. Jag tror äntligen att vi börjar känna oss hemma här.


//(skrattande) Dess    

Av Tess Dess Nea - 19 maj 2011 08:50

Okej så här är det, anledningetn till att jag sitter här och skriver så tidigt på morgonen är för att hinna före Dess.  Jag vill ju vara den som ger er tipset om världens konstigaste låt som man aldrig lär glömma. En slemmig torsk. Allt började för några dagar sedan då jag satt inne i mitt och linneas rum och hade panik- riktig panik för ovanlighetens skull. Helt plötsligt får jag infallet att söka på torsk på Spotify. Gissar vad jag hittar, jo en låt som heter en slemmig torsk.   När jag visade låten för Dess blev hon så frälst att hon ringde upp sin lilla kille och tvingade honom att lyssna på den, och han blev också frälst.    Så kom ihåg nu allihop om någon tipsar er om denna sjuka torsklåt, så var det vi som började sprida den runt till folk!


Var nåt mer jag borde berätta tror jag men kommer inte på vad... Kanske är det för att jag äntligen köpt kakor och inte kan tänka på annat än att äta upp varenda smula. För er som inte vet har jag under hela gårdagen gått runt och tjatat om mina chokladkakor, ni vet de där kakorna med små chokladbitar i som är så jävla goda. I alla fall gick det så långt igår att jag nästan gick och köpte kakor halv åtta på kvällen, men kände mig lite halvt störd av att ens tänka tanken så det blev inget med det. Men nu (halv nio i morse) har jag alltså gått fram i regnet för att köpa dessa underbara små saker. Mums mums.


Ja i alla fall det jag vill ha sagt är en slemmig torsk en slemmig torsk i en brödrost!


//   Tess

Presentation

Hej och välkommna till vår blogg!
Vi som skriver här är tre galna tjejer som flyttat till Halmstad för att gå på Ljud och Bildskolan. Följ vår vardag i skolan, med vännerna och på våra rundturer i den nya staden!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards