Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Tess Dess Nea - 13 maj 2011 10:20

Så sitter man här och läser på inför en redovisning om kriget i afghanistan som man ska ha senare idag och så säger Dess plötsligt " Vi måste ju skriva något om fiskhunden på bloggen". Så nu gör jag det. Jo den här fiskhunden som vi blivit så besatta av såg vi igår. Trots att vädret i Halömstad då inte var det bästa hade vi bestämt oss för att gå ner till stranden (som ligger några meter ifrån skolan). Där skulle vi äta glass och bara ta det lugnt. Det gjorde vi också, tills vi helt plötsligt ser en tjej som är ute och går med tre hundar. "Å vad söta" säger vi. Den ena av hundarna springer i väg och helt plötsligt har den en fisk i munnen....   Som guppar upp och ner... Haha vår reajktion? Ett asgarv så klart! Och det slutar inte här. Den där tjejen som är ute och går med hundarna säger åt hunden att släppa fisken, och det gör den i ungefär tio sekunder. Sen tar den upp den igen och springer vidare! En sån  sak- en fiskhund alltså ser man nog bara en gång i livet!


Efter detta roliga inslag skulle vi spela upp teater på ett ställe... Dess och Linnéa ägde. Jag sög! Men i alla fall, där var det efteråt politiker träff och vi skulle skriva frågor på lappar. Bara det att vi helt missuppfattade konceptet då temat tydligen var mobbing och jobb. Jag och Dess ställer så klart frågor i helt andra störda ämnen. Så när vi får höra detta flyr vi ut ur salen fortast möjligt för att inte skämma ut oss totalt!


/// Tess   

Presentation

Hej och välkommna till vår blogg!
Vi som skriver här är tre galna tjejer som flyttat till Halmstad för att gå på Ljud och Bildskolan. Följ vår vardag i skolan, med vännerna och på våra rundturer i den nya staden!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards