Alla inlägg den 6 mars 2012

Av Tess Dess Nea - 6 mars 2012 20:37

  Hej alla små läsare. Kände att det var dags för mig att leta upp bloggen igen och skriva av mig. Lite taskigt att låta Dess göra alla inlägg liksom. Sen underlättar det ju också att man faktiskt för en gångs skull har något att skriva om, och som den äkta journalist jag är så vill jag ju hinna först med nyheter  


I alla fall, vi tre små djur begav oss över helgen i väg till stockholm på ett mycket hemligt uppdrag. Vi fick nämligen en jättebra utbildning i hur man jobbar som grävande journalist, så nu är vi på väg mot ett riktigt stort scoop. Vilken typ av scoop det rör sig om kan jag ju inte avslöja men det lär bli något riktigt stort så håll ögonen öppna!  


För er som inte var med kan det kanske låta lite tråkigt att tillbringa en hel helg med att utbilda sig men det var faktiskt riktigt roligt! Kanske främst eftersom alla andra som var där också var enormt journalistik intresserade, och lika seriösa som oss. Inte ofta man möter såna människor. Så förutom en utbildning blev vi även frälsta på att vara med denna grupp av människor, så vi signade upp oss på vart enda uppdrag vi kunde komma på (okej, kanske inte men vi anmälde oss faktiskt till att bli medhjälpare till nästa utbildning, så det kan nog bli riktigt kul).   


Så med andra ord en riktigt lyckad helg med mycket inspiration och laddad med hur mycket kunskap som helst! 


Jag tror att ni läsare tror att det inte går att toppa detta, och jag vet inte ens om det jag ska skriva faktiskt gjorde det men igår hade vi på tidningen världens gulligaste intervju. Vi fick nämligen träffa en riktig kändis face to face (vi har ju pratat med andra förut och Dess och Linnea har ju träffat kändisar, men jag har inte fått göra det så det var stort för mig). Jag och Dess fick nämligen intervjua en riktig hundexpert och om ni läser vår söta Hallå Halmstad tidning så får ni se vem denna grymma människa är. I alla fall. Med andra ord från en kanonhelg till en kanon måndag, och veckan ska inte bli sämre. På torsdag drar vi nämligen vidare mot Göteborg och besöker media dagarna. Och träffar en gammal bekant   


Så nu vet ni hur vi haft det, eller ja   


För övrigt har vi här nere upptäckt en mycket konstig sak. En av oss här ser nämligen ut som en surikat i profil även frammifrån (nämner inga namn men det är jag)  


//   Tess 

Presentation

Hej och välkommna till vår blogg!
Vi som skriver här är tre galna tjejer som flyttat till Halmstad för att gå på Ljud och Bildskolan. Följ vår vardag i skolan, med vännerna och på våra rundturer i den nya staden!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards